לוגו בנק דיסקונט

משייכים את כרטיסי דיסקונט ל-Apple Pay

הארנק החדש שלך ב-iPhone

Apple Pay מאפשר לך לשלם בקלות, במהירות ובאופן מאובטח

  • לשימוש ב-iPad ,Apple Watch ,iPhone ו-MacBook
  • אפשר לשלם באמצעות Apple Pay גם באפליקציות ובחנויות מקוונות
  • רמת אבטחה גבוהה במיוחד

 

איך משייכים את הכרטיס?

בקלות - נכנסים לאפליקציית דיסקונט >> כל הפעולות >> כרטיסי אשראי >> שיוך ל-Apple Wallet, בוחרים בכרטיס דיסקונט, לוחצים על כפתור "הוספה אל Apple Wallet" וממשיכים לפי ההנחיות. לאחר סיום תהליך השיוך תישלח אליך הודעת סמס לנייד. זה הכל! עכשיו אפשר לשלם באמצעות Apple Pay.

Apple pay step 1 Apple pay step 2 Apple pay step 3

לשיוך הכרטיס באפליקציית דיסקונט >>

*חשוב לדעת: הקישור ייפתח לך רק מהנייד.

 

אפשר גם לשייך את הכרטיס דרך אפליקציית Wallet: נכנסים לאפליקציית Wallet >> לוחצים על הפלוס >> מקישים על "כרטיס אשראי או כרטיס לחיוב" >> מוסיפים אותו באחת משתי דרכים: סורקים את הכרטיס עם המצלמה במכשיר ומקלידים את ה-CVV, או מקלידים ידנית את כל פרטי הכרטיס >> ממשיכים למסך הבא ומאשרים את התנאים המשפטיים. זהו, הכרטיס שויך לארנק.

 

איך משלמים?

  • לתשלום בבתי העסק שבהם מופיעים הסמלים הבאים:

  • Face ID: לוחצים פעמיים על כפתור הצד, מביטים למסך ומצמידים את המכשיר למסוף התשלום
  • Touch ID: מחזיקים את המכשיר ליד מסוף התשלום, כשהאצבע מונחת על מזהה המגע
  • אפליקציות וחנויות מקוונות: בוחרים ב-Apple Pay בקופה ומשלימים את התשלום באמצעות Face ID או Touch ID

 

חשוב לדעת:

  • Apple Pay מאפשרת לך להשתמש בכרטיסי החיוב. לכן, יש לוודא שלצדדים שלישיים אין גישה ל-Apple Pay שלך או למכשירים שעליהם מותקנת האפליקציה, ואין לאפשר לצדדים שלישיים גישה ל-Apple Pay שבמכשירך. מתן גישה או הרשאה לשימוש במכשיר או ב-Apple Pay לצד שלישי כלשהו עלולה להוביל להסרת הגבלת האחריות לשימוש לרעה בכרטיס לפי הדין.
  • אין לגלות לצד שלישי את הסיסמה למכשיר או את פרטי האבטחה שלך. במקרה של חשד כי פרטים אלה נחשפו לצד שלישי, יש ליצור קשר עם הבנק או עם חברת כרטיסי האשראי באופן מיידי. יש להגן על אמצעי הזיהוי לצורך הפעלת המכשיר, ואין לשמור אותם ביחד או בקרבת המכשיר.
  • חובה לשמור תמיד על מכשיר ה-Apple שלך מוגן באמצעי נעילה המגן על השימוש בו מפני צד שלישי, וכן להקפיד לנעול את מסך המכשיר כאשר הוא לא נמצא בשימוש.
  • יש למחוק את כל המידע שנמצא על המכשיר בעת החלפה או העברה של מכשיר ה-Apple.
  • אין לפרוץ את המכשיר או להשתמש במכשיר פרוץ. פריצת המכשיר עלולה לפגוע באיכות ובמאפייני האבטחה שלו ולחשוף אותו למעשי מרמה, לרבות מתן גישה בלתי מורשית לצדדים שלישיים.
  • Apple Pay ,iPhone ,Apple ,Mac ,iPad ,Apple Watch ו-Apple Wallet הם סימני מסחר רשומים של תאגיד .Apple Inc, הרשומים בארצות הברית ומדינות נוספות.

Mac ,iPad ,iPhone ו-Apple Watch. את הרשימה המלאה של המכשירים התומכים בשירות אפשר למצוא כאן.

לארנק הדיגיטלי אפשר לשייך כרטיסי אשראי וחיוב מיידי של ויזה, מאסטרקארד וכרטיסי Fly Card הדור החדש שמשלבים דיינרס ומאסטרקארד.

נכון לעכשיו אי אפשר לשייך לארנק כרטיסי דיינרס מקומי, דיינרס בינלאומי ודיינרס אקסטרה.

בכל מקום שבו מופיעים הסמלים הבאים:

 

כלום! התשלום ב-Apple Pay הוא ללא עלות. על השימוש בכרטיס יחולו העמלות הקבועות בתעריפון.

הכרטיס הראשון שמצרפים ל-Apple Wallet מוגדר ככרטיס ברירת המחדל. כשמוסיפים כרטיס ל-Apple Wallet אפשר להגדיר אותו ככרטיס ברירת המחדל.

אפשר לשנות את כרטיס ברירת המחדל על ידי כניסה ל-Apple Wallet, לחיצה ארוכה על הכרטיס הרצוי וגרירתו למטה.

נכנסים להגדרות במכשיר ה-Apple ובוחרים ב-"Wallet & Apple Pay". מסמנים את הכרטיס שרוצים להסיר, גוללים למטה ולוחצים על "Remove This Card".

אגב, הסרת הכרטיס שלך מ-Apple Pay לא מבטלת את הכרטיס, ואפשר להמשיך להשתמש בו מחוץ ל-Apple Pay.

אם איבדת את הכרטיס אפשר לבטל אותו באפליקציה או באתר והשיוך ל-Apple Wallet יבוטל אוטומטית. אם איבדת את מכשירך, עליך להודיע על כך לבנק בטלפון 6111* או לחברת כרטיסי האשראי (03-5726444 לכרטיסי הבנק המתופעלים על ידי כאל; 03-6178800 לכרטיסי הבנק המתופעלים על ידי Max). אם זיהית בפירוט העסקאות עסקה שלא ביצעת עליך להודיע על כך לבנק או לחברת כרטיס האשראי בהקדם.

לידיעתך, אפשר להפעיל במכשיר את שירות Find My iPhone, כדי להגביר את רמת האבטחה. כך, אם מכשירך אבד או נגנב, אפשר לדווח על כך ושירות Apple Pay יבוטל מיידית. כל הכרטיסים שהוספת לארנק יוסרו ממנו, גם אם המכשיר במצב לא מקוון.

במקרים כאלה, צריך להוסיף את הכרטיסים ל-Apple Wallet במכשיר החדש. בנוסף לכך, יש למחוק את כל המידע שלך בעת העברתו, החלפתו או מסירתו לתיקון.

כן. התשלום ב-Apple Pay מאובטח. כשמוסיפים כרטיס ל-Apple Wallet, מוקצה מספר חשבון מכשיר שנשמר באופן מאובטח במכשיר. כל מכשיר התומך בשירות יקבל קוד אבטחה ייחודי, וכל רכישה מקבלת קוד אבטחה בלעדי, שבשילוב עם מספר המכשיר משמשים לעיבוד התשלום. כך, מספרי הכרטיסים שלך לעולם לא ישותפו.

כדי לשמור על הכרטיס שלך ב-Apple Pay, מומלץ לבחור סיסמה ייחודית לנייד שלך, וכמובן לא לשתף אותה עם אחרים.

מטעמי אבטחה, יכול להיות שנבקש ממך להזין קוד גישה חד פעמי כדי לאשר את זהותך. הקוד יישלח אליך בהודעת סמס לנייד.

אם תהליך האימות הופסק באמצע, מכל סיבה שהיא, יש להיכנס ל-Apple Wallet במכשירך ולהשלים את תהליך האימות.

אפשר לשייך לארנק עד שמונה כרטיסים.

אפשר לשייך את אותו כרטיס לעד 10 מכשירים. כל מכשיר מקבל קוד נפרד ולמעשה מתפקד כארנק בפני עצמו.

Apple Wallet מצפין את מספר הכרטיס, והכרטיס מקבל מספר מוצפן שנקרא טוקן. המספר הזה מופיע על הקבלה כשמשלמים עם הנייד בבית העסק.

את ארבע הספרות האחרונות של הטוקן אפשר למצוא ב-Apple Wallet, בפרטי הכרטיס הרלוונטי, מתחת למספר החשבון של המכשיר.

לקבלת מספר הטוקן המלא אפשר לפנות לטלבנק ב-6111* או לסניף.